Thursday, April 05, 2012

Strandliv og sykkel

I det sista har eg oppdaga stranda i nærheten av der me bur. Det er utrulig kjekt å gå rundt i sand-dynene, grava i sanden og sjå på bølgene. Eg har til og med begynt å jogga på stranda, eller kanskje det minte meir om 60-meteren.

Mika og eg ved havet

Joggetur på stranda

Sist veka fekk me eit kjekt besøk, det var ein mann som kom med ein splitter ny sykkel til meg. Eg har bare så vidt fått prøvt den, eg kan både trø og bremsa, men når eg skulle tenka på om eg skulle trø eller bremsa, så gløymte eg å styra:) Litt mange ting på ein gang, på ein måte, men eg skal nok koma inn i det.
Var ikkje den fin?

Eg er kjent for mitt gode smil:)

Ut på tur med Lilly og Mika. Fullt driv..
Nå i påsken nyt eg livet på Fogn, med besteforeldre, søskenbarn, onklar, tanter og påske-egg.

3 comments:

Marit og Leif Thingbø said...

Ja, du kan jammen meg smila Solveig. Og eg håper at det er mye sjokolade i påskeegget. Det fortjener du når du både skal huska å sykkla, trø, bremsa og styra! prøv det den som vil..... Gåd påske videre Sol! Klem fra ett solfylt Tanzania!

Marianne Høgsås said...

Så fin sykkel du har fått! Vet du, Karl Andreas har en som ligner veldig og så har han hjelpemotor på, så han kjører som em reser! Klem fra.Marianne PS: Kan du gi en klem til Mika fra meg!

Anonymous said...

Kjære gode deg. Så gøy å se flotte bilder. Kan tenke meg at du koser deg både med påskeferie og sykkelkjøring. Ønsker deg gode dager på Fogn. Varm klem fra Veronika i Mandal